Сезон гортензій в Добропарку

7000,00
грн
Сезон Гортензій буде дивувати не тільки неповторними локаціями та новими сортами, а і англійськими трояндами, колекцією міскантусів, лілій та багаторічних трав.
Окрім того територія парку є справжнім простором для втілення творчих задумів та сімейного відпочинку, де кожен з родини зможе провести свої незабутні вихідні!
Сезон цвітіння гортензій: 3 серпня - 1 вересня
Програма туру
У вартість включено
Додаткові витрати

Програма туру

07:00 – виїзд з м.Черкаси комфортабельним автобусом. Дорогою буде санітарна зупинка на одній з АЗК.
11:00 - Прибуття до Добропарк, огляд головних локацій. Прогуляємось дивовижними місця Добропарку. На Вас чекають квітучі локації для Insta-фотографій, атракціони ( каруселі та батути, колесо огляду, мотузковий парк тощо), фудкорти тощо. Вільний час.
15:00 - збір групи та виїзд з Добропарку. На зворотній дорозі можна відвідати сімейний екопарк "Ясногородка". Орієнтовний час прибуття до м.Черкаси о 19:00 год.вечора.

У вартість включено

  • проїзд у комфортабельному автобусі;
  • організаційна підтримка;
  • страхування.

Додаткові витрати

  • особисті витрати;
  • вхід до Добропарку: 400 грн/дорослі. 300 грн/діти, пільгові категорії (пенсіонери, інваліди I та II групи, учасники ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС I категорії, військовослужбовці УБД). Безкоштовно: діти до 4 років включно; Діти з інвалідністю з дитинства (до 18 років); Діти-сироти (до 16 років).