Тюльпановий рай Добропарку + замок у Радомишлі

9000,00
грн
Головна подія цієї весни - СЕЗОН ТЮЛЬПАНІВ. Добропарк у новому сезоні порадує нас справжнім квітковим раєм. Хіба ж тюльпанів буває забагато? Особливо, якщо це тюльпани Добропарку! Також на Вас чекає екскурсія Радомишльським замком
Замок Радомисль – це історія, овіяна романтичними легендами, що надихають на звершення і приносять удачу. У Замку Радомисль розташований єдиний в Україні Музей української домашньої ікони та старожитностей «Душа України».
Програма туру
У вартість включено
Додаткові витрати

Програма туру

07:00 – виїзд з м.Черкаси. Дорогою буде санітарна зупинка на одній з АЗК.
12:00 – орієнтовний приїзд до м.Радомишль. Екскурсія замком, майстер- клас з виготовлення папіру, вільний час.
14:00 – 18:00 – виїзд з замку та переїзд до «Добропарку» - на Вас чекає 3,7 млн. тюльпанів, безліч локацій для фотографій, фудкорти. Вільний час.
18:00 – 18:30 – збір туристів та повернення додому. Орієнтовний приїзд в м. Черкаси о 22:00 – 22:30 год. вечора

У вартість включено

  • проїзд у комфортабельному автобусі;
  • організаційна підтримка;
  • страхування.

Додаткові витрати

  • особисті витрати;
  • вхід до Добропарку: 400 грн/дорослі. 300 грн/діти, пільгові категорії (пенсіонери, інваліди I та II групи, учасники ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС I категорії, військовослужбовці УБД). Безкоштовно: діти до 4 років включно; Діти з інвалідністю з дитинства (до 18 років); Діти-сироти (до 16 років).
  • вхід до замку "Радомисль": 120 грн/особа (+майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки або листівки, писанкарства або плетіння вінків)